Tena Flex Ultima vyövaippa L

32,00
Hinta sis.alv 24%. Mikäli ostoksesi on alle 100e, hintaan lisätään postikulut 6,9e.


Helpommin vaihdettava vyövaippa

TENA Flex Vyövaipassa on ainutlaatuinen vyökiinnitys, joka takaa helpon ja nopean vaihtamisen. Kiinnitä vyö vyötärön ympärille ja kiinnitä sen jälkeen suojan etuosa vyöhön tarrojen avulla. Vyön voi kiinnittää joko etu- tai takapuolelta tarpeen mukaan.

TENA Flex ConfioAir™-ominaisuudella auttaa pitämään ihon terveenä

TENA Flex ConfioAir™-ominaisuudella on täysin hengittävä ja auttaa ihoa pysymään terveenä. Vyövaippa peittää vähemmän ihoa lantion ja reisien alueelta eikä haudo ihoa. Näin iho pysyy terveenä ja käyttö mahdollisimman mukavana. Kaikki materiaalit on dermatologisesti testattu.

Joustava ComfiStretch-vyökiinnitys takaa hyvän istuvuuden

Pehmeän, joustavan vyön ansiosta suoja saadaan istumaan hyvin eri vartalotyypeille. Vyötärön elastiikan sekä pehmeiden materiaalien ansiosta suoja on huomamaton, tuntuu myös päällä miellyttävältä ja istuu tukevasti.

Ergonominen - vähentää todistetusti avustajan alaselän rasitusta

TENA Flex Vyövaipan vyökiinnityksen ansiosta tuotteen vaihtaminen myös itse on helppoa ja ergonomista. Teippi- ja kourumallisiin tuotteisiin verrattuna TENA Flex vähentää todistetusti avustajan alaselän rasitusta vaihdon yhteydessä.

Erittäin imukykyinen ydin takaa erinomaisen vuotosuojan

FeelDry™-teknologia siirtää nopeasti suurenkin määrän virtsaa tuotteen ytimeen. Virtsa pysyy poissa iholta, ja käyttäjän olo tuntuu varmalta ja miellyttävältä.

Reunavuotosuojat vähentävät mahdollisia reunavuotoja

TENA Flex Vyövaipan reunavuotosuojat antavat lisäsuojaa riippumatta siitä, onko läheisesi seisoma-, istuma- vai makuuasennossa.

Odour Neutralizer vähentää epämiellyttävien hajujen syntymistä

Odour Neutralizer vähentää epämiellyttäviä hajuja, joten läheisesi voi tuntea olonsa raikkaaksi.

Kosteusilmaisin näyttää, milloin on aika vaihtaa suoja

TENA Flex Vyövaippaa ei tarvitse avata tietääkseen tarvitseeko sitä vaihtaa. Tuotteen ulkopinnassa olevasta kosteusilmaisimesta on helppo havaita, milloin suoja tulee vaihtaa – keltainen viiva muuttuu kastuessaan siniseksi.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Tena Men level 3
14,00 *
*
Hinta sis.alv 24%. Mikäli ostoksesi on alle 100e, hintaan lisätään postikulut 6,9e per lähetys. 
Katso: Toimitusehdot

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Tena vaipat, Tena vyövaipat, Tena vyövaipat