Hygienia

Hygienia

Ihonhoitotuotteemme koostuvat tarkoin valikoiduista tuotteista, joiden käyttö lisää arkeen sujuvuutta, ja hoitaa kaikista herkimpienkin ihoa.


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:
*
Hinta sis.alv 24%. Mikäli ostoksesi on alle 100e, hintaan lisätään postikulut 6,9e per lähetys. 
Katso: Toimitusehdot

Pesuvoiteet

Pesuvoiteet

Valikoimissamme on laadukkaat, hellävaraiset ja ihon kuivumista estävät voidemaiset pesuemulsiot eri kokoisissa pakkauksissa.

Käsivoiteet

Käsivoiteet

Nopeasti imeytyvä käsivoide kosteuttaa ihon tehokkaasti jättämättä rasvaista tunnetta.Mieto mantelinvoide sisältää antioksidanttista granaattiomenan uutetta joka suojaa ja tukee ihon uudistumista.75ml tuubi. Laadukasta luonnonkosmetiikkaa.

Vartalovoiteet

Vartalovoiteet

Ihonhoitotuotteemme koostuvat tarkoin valikoiduista tuotteista, joiden käyttö lisää arkeen sujuvuutta, ja hoitaa kaikista herkimpienkin ihoa. Muun muassa Sophie the giraffe Baby -tuotteet kantavat Ecocert-tunnusta, mikä takaa paitsi sen, että tuotteiden aineosat ovat 99% luonnollista alkuperää, myös tuotantoketju ja -materiaalit ovat ekologisia ja eettisiä. Valikoimistamme löytyy sopiva ja laadukas tuote kaiken ikäsille.
Puhdistusliinat

Puhdistusliinat

Miellyttävät ja laadukkaat herkällekin iholle soveltuvat puhdistuspyyhkeet, sopivat niin vuodepotilaalle kuin vaikka matkapyyhkeeksi.

Jalkavoiteet

Jalkavoiteet

Laufwunder jalkavoiteet ovat erittäin laadukkaita ja miellyttäviä, helposti levittyviä Saksalaisia voiteita joita on myyty Suomessa jo 20 vuotta. Karpalopisteen valikoima on jalkavoiteiden osalta monipuolinen. Erittäin hyvä valinta myös diabeetikon jaloille! Meiltä saat varattua myös ammattitaitoisen jalkahoitajan palvelut soittamalla arkisin 9.30-17.00 numeroon 02 6414112.