Sovellus

    Karpalopisteen palveleva kauppa osoitteessa Tiilimäentie 6 28500 Pori.

                Avoinna ma-pe klo 9.30-17.00.

                                Tervetuloa!

 Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia hoitotarvikkeita ja apuvälineitä terveyden ylläpitämiseen ja sairauksien hoitoon.

                       

 

Karpalopiste Oy on laadukkaiden hoitotarvikkeiden liike. Viihtyisä kivijalkakauppamme sijaitsee Porin Tiilimäellä ja olemme nyt halunneet tarjota Teille mahdollisuuden asioida myös verkkokaupassa.Hienoa, kun olet löytänyt tuotteidemme pariin.

Kivijalkaliikkeestämme Porin Tiilimäeltä saat esimerkiksi laadukkaat lääkinnälliset hoitosukat/tukisukat sekä niiden mittauksen ja sovituksen (myös kotikäynnit ja hoitokotikäynnit) sekä erittäin miellyttävät ja monipuoliset tukituotteet, toki opastuksen kera. Tervetuloa terveellisille ostoksille!

Verkkokauppamme valikoimassa ei ole kaikkia kauppamme tuotteita,ja halutessasi yksilöllistä palvelua, ota yhteyttä meihin hoitotarvike@karpalopiste.fi tai soita 02-6414112,arkisin 9.30-17.00. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia hoitotarvikkeita ja apuvälineitä terveyden ylläpitämiseen ja sairauksien hoitoon, arkea helpottamaan.

Verkkokauppamme valikoimasta löydät mm. laadukkaat Suomessa tehdyt imetysmekot/tunikat Video imetysmekkoihin tässä, keskosvaatteet, kestovaippoja, liivinsuojia, ekologisia terveyssiteitä sekä tuotteet muun muassa virtsankarkailuun ja jalkojen hyvinvoinnin edistämiseen.Myös suositut Feelmax-paljasjalkakengät lapsille löytyy kivijalkaliikkeestä. Aikuisten Feelmax kengät erikseen sovittuna!

 

 

Laadukkaita tuotteita kaiken ikäisten hyvinvointiin, erilaisiin elämäntilanteisiin.


Klarna Checkout
-kauppiaan tiedot